Wednesday, December 20, 2006

ayat keramat?

Keramat kat sini bukanlah..dimaksudkan macam keramat apa ke...kira macam cepu mas la...menakutkan pun ada gak.

Alkisahnya begini...
Ada seorang manager kat ofis ni, tiap2 hari mengungkapkan..pasal suruh jadi menantu dia. huhuhu ari ni dia suruh saya panggil dia papa la. Alasannya sebab anak-anak dia panggil dia papa :) anak dia panggil papa tp apa kaitan dengan saya?

Semalam dia ckp, 'thn depan saya minang awak' ...menakutkan betul la. Yela, tiap-tiap hari dia cakap..tp, takkan nak elakkan diri dr dia kot? dah memang akan jumpa tiap2 hari kat ofis...



Note : tak nak la jadi menantu dia..

2 comments:

Farveen said...

haa..along..tula..baik along kawen cpt2 ngan abang 'w'..

along tu, sape tak bekenan? mak org pun bekenan...

to abang 'w', kalu ade baca nih, cpt2 betindak!
ahaha

wardah said...

:)