Thursday, June 07, 2007

Cuti-cuti Malaysia...


Hmm...semalam masa tengok tv, mulanya tengok 3H2M kat tv9, pastu tgk Desinasi Bajet kat tv8. Terus terasa nak pergi bercuti la pulak...hehehe jom pergi cuti-cuti Malaysia. Dah lama merancang sebenarnya, tapi asyik tak terlaksana je. Tula, bila fikir balik rasa memang best dapat meluangkan masa dengan kawan-kawan sambil jalan-jalan meluaskan pandangan sambil menikmati keindahan alam ciptaan Allah.

Semalam Destinasi Bajet...destinasi kat Fraser Hill's. Terus rasa teruja nak g...apa yang best ye? Mungkin melihat hutannya yang masih belum terusik...dan cuaca sejuk yang mendamaikan. Cik Ira terus ajak saya pergi bercuti. Pastu, rasa nak susulkan kat Cik M la plak...insyaAllah Jumaat ni Cik M dtg boleh la citer plan kat dia.

Nak bercuti ni kena fikir memacam, antaranya cari masa yang sesuai dan kena tengok poket jugak hehehe 'no money no talk'. Dan pastu yang penting sekali kena betulkan niat...bukan sekadar nak berseronok tp, matlamat asal jgn tersasar.

Jomla kita pergi bercuti...!!! Terutama bagi rakan-rakan yang masih bujang dan belum ada tanggungan...jom la, kalau ada sesapa ada cadangan bernas sila beritahu saya. mungkin boleh dipertimbangkan... :)


Note : malaysia pun tak habis jelajah lagi hehehee

1 comments:

Murni Ibrahim said...

ok no problemo..nt kt bncng :D