Friday, June 08, 2007

Ainul A.B Blog

Welcome...welcome...to Mrs Ainul Azlinda AB!!!
She's my old old old friend....since 1994...almost 13 yrs old...so long rite? Eh, dah lama kan kita kenal? actually dah kenal dia before sekolah menengah lagi, jumpa kat kem2 motivasi anjuran memacam...masa sekolah rendah. Cuma, jadi kawan sejak sekolah menengah la. hehehe

Ok, Cik Puan Ainul...saya harap awak dapat mencoret dalam blog tu sekerap mungkin. Boleh la saya jenguk blog awak kalau kelapangan...hehehehe

So, bg sesapa nak berkenalan dengan Adrianna, ibu Adrianna...ayah adrianna eh...marah lak nul nanti. hehehehe So, bg sesapa nak menambah kenalan untuk berkenalan dengan Ainul, seorang sahabat karib saya paling lama...sejak zaman hingusan silalah ke sini.


Note : rindu zaman dulu2.....

1 comments:

Ainul A.B said...

Ade sesape nak masuk meminang?? hehe...