Monday, May 14, 2007

Cari idea...

Sabtu dan Ahad yang lepas tidak memberi peluang kepada saya untuk mencari idea menyiapkan artikel dan cerpen. Tetiba pagi-pagi lagi dah dapat sms mengingatkan supaya submit artikel ASAP... kenala hempas pulas malam ni nampaknya!

Semalam sampai rumah dah penat sesangat...lepas isyak dah rasa nak tido...badan sakit2...seminggu tak balik rumah. Rindu sangat kat bilik.....kat rumah!! Ingat nak tgk pas maghrib...tp terlayan pulak buah hati kat pc, akhirnya berlanjutan 'dating' sampai pukul 12 jugak la. Bangun pkl 5 lebih tadi dah rasa sakit-sakit badan...restless!!!! Tu je one word yg paling sesuai sekali....rasa macam malas je nak g keje...sebab sakit2 badan ni...

Rasa dah ada idea apa nak taip artikel IT..wait n c...tonite insyaAllah.

Note :really sorry to cik A...kita merancang Allah juga menentukan...

1 comments:

cik A said...

tappe.... cik wardah. hehehe