Monday, November 06, 2006

Tahniah!!!

Assalamualaikum wardah...

ape kabar? sy alhamdulillah sihat... cume penat sgt...sana sini open house...x rehat kat umah langsung... tu la ingat nak ajak awk dtg semlm...tp x kesampaian pulak. sabtu tu kan dagang net open house, pastu, member ofis wan buat open house kat kg baru...2 buah umah pulak tu...perut ni dah x larat nak terima...dah penuh sangat...mlm tu patutnya ada 1 lagi, kwn wan mase sekolah dulu, tp dah terjelepek dah...penat...x pegi pun..

pagi ahad tu pulak wan & his scholar gang buat 'port luck' kat umah kwn dia kat sentul...so, setiap yg dtg bawak la sikit2 mknn...so byk la jadinye...
ptg tu pulak tetiba kakak saya nak celebrate birthday hafeez pulak, 13 thn...tp jemput family2 jer... sampai la maghrib, baru balik umah.. balik2 kemas rumah pulak...penatt..

arini nak dtg kje dgn penuh kemalasan...haha....

sorry la wardah, cancel lagi plan kita nak jumpe last weekend...

about 18th to 19th nnt, maybe wan x jadi pegi Damai laut tu...so, xpe la..
sorry la nyusahkan awk nak mintak teman2 sy pulak...haha....

wardah, sorry sy x penah bgtau awk...

this week is my 38th week...so, it would be anytime for me to deliver...hehe...
actually sy plan nak surprise kat awk...best la bg awk terkezut sikit....insyaAllah bile semuanye dah selamat baru la sy nak hebahkan...
but I need your doa to pray that everything would be fine...hopefully...
so, di kesempatan ni, sy nak mintak maaf byk2 kat awk kalo selama kite bersahabat ni, sy terguris hati awk, terckp ksr, ter-email benda yg x sepatutnye, ter-emosi ke...diharap our friendship ni kekal sampai bile...sampai akhir hayat la kan.
Doakan for 'both of us' ye...thanks... wahh...ni pengakuan tahap maxima ni...haha...
that why raye aritu balik pahang jer...dah maleh nak travel jejauh...bestnye dok umah family kite sendiri tp...siannn kat wan...
tu yg selalu mc / penat / ngantuk tu...hehe...

kalo nak tengok muke sy yg terbaru ....ni la dia...02/11/2006...kat ofis...farewell party utk one of our colleague...sihat tak....??..bagai dipam-pam kan!!!
hmm...kalo nak tengok yg 'live' punye muka, jemput la dtg umah....sy pun rindu nak jumpe awk ni...

Wassalam..
.

-----------------------------------------------------------------------------------
Tahniah puan...panggil apa ye nanti? ibu?ummi? mama?amma?? hehehe

Tak sangka betul sahabat saya bakal bergelar ibu...sy doakan semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah...ameen!

Tak lama lagi dapat anak sedara la teman...hehehhe


Note : thanks sebab bgtau walaupun dah di saat akhir..... :p

2 comments:

Farveen said...

ha..kawan along dah..
along, bile lagi?

wardah said...

along???
hmmm.....tunggu je la...ada rezeki nanti along bgtau k! :)