Thursday, November 20, 2008

Huhu..ke tagged!

Salam ya salam...

Untuk julung-julung kalinya saya cuba memenuhi permintaan 'Puan Along anda telah ditag' sambil berkata di dalam hati...malasnya nak buat!!! Oklah memandangkan ada sedikit lagi baki-baki waktu kecemasan sebelum balik ni...saya cuba la memenuhi permintaan angah. Tagnya berbunyi seperti dibawah.....

Sila tempek pic perkahwinan korang yang paling korang suka paling korang sayang n paling korang rasa cun melecun.
dapat yang potret kawen lagiiiii cun!

Gambar di atas merupakan gambar yang paling best...sebab..selepas akad nikah tu (sah jadi suami isteri), masa nak batalkan air sembahyang...rasa macam tak percaya je...betul ke ni dah leh sentuh??? :D

Nak tag sape??

  1. Ainul
  2. Aina
  3. Suria
  4. Hafiz
  5. Pipah
  6. Hana

Hmm...sape nak tgk gambar lelebih kena la dtg rumah...tgk album :)


Nota : :)

3 comments:

norulaina said...

alamak... kena tag la pulak... :p

Farwina Faroque said...

the same feelingslah along..sampai org tegor dlm gambar akad nikah tu 'kenapa mcm takot2 je nak begambar dekat2 tu?'..ahaha..thanks for mjawab tagging ku ini walopon secara paksa rela..ehehhee

* ainul AB * said...

Ala wardah, I don't have any nice pic as what u expect la. Sume gmbr biase2 je. Photographer pun bidan terjun. Herot sane, herot cni. Kalo nak edit pakai photoshop pun mkn mase berbulan, hehe...