Thursday, August 05, 2010

Jalan-jalan KL.

KL...atau kuala lumpur...sebenarnya dah lama juga tak ke sana. Kalau urusan kerja tu ada la juga sekali sekala. Tapi, pergi jalan-jalan ni kalau takde ajakan Yong dengan Lope jarang dan susah la nak ke sana. Bukannya apa, banyak nak diambil kira kalau nak pergi...dengan jalan-jalan yang mengelirukan, apa tidaknya silap sikit masuk jalan....mahu berpeluh dibuatnya. Nak cari parking pula bukannya senang, dapat masuk tempat parking per entry tu bagus juga. Kalau kira perjam....sediakan jela duitnya.

Jumaat tu, dengar Ejan nak ke Sogo, malam tu terusulkan cadangan tu pada dear...tengok-tengok dia setuju...tapi rupanya niat dear nak ke Pertama Kompleks hehehe.

MFM...Manhattan Fisherman Market...tak pernah pun terfikir nak makan situ. Personally rasa macam tak best je hehehe tp dah tempat lain penuh nak makan, dan si kecik pun bising-bising sebab lapar...jadi makan je la kat situ hehehe.

Masa balik tu, asyraf tertidur...sambil pegang belon. Dapat belon percuma masa kat Semua House....sape entah tertinggalkan belon kat surau tu.

Nota : memang semua budak-budak sukakan bola dengan belon ke??

1 comments:

eT said...

yer la...si dania tu pon mmg hantu bola...belon...pantang nmpk...belon2 byk2 kt petronas pon ngamuk nk jugak..haisshhh