Monday, September 11, 2006

hujung minggu..



Alhamdulillah hujung minggu berlalu dengan jayanya...hihihi
Alhamdulillah masa hujung minggu juga telah berjaya di manfaatkan dengn sebaiknya...

Jumaat..

Dapat msg dari Aina..inform IR dibatalkan...so, masa tu terdetik nak g Subang or KD (kuala dipang my beloved hometown right now). Malas nak bgtau kat Yong dan mak hujung minggu ni free, sebab nanti diorang suruh balik..bukan tak nak tp, keadaan e-co-no-money ni..memang la terapaksa di tahan-tahan segalanya. sedih kan? hehehehe

Masa balik keje dalam bus dapat sms from Aina, minta temankan dia ke Shah Alam esok....teman dia servis kete....rancang kuar 9 am. So, tersetuju (dengan tak sengaja tu) hehehe

Sabtu....

Pkl 10am bergerak ke SA...dan selesai semua urusan pkl 12 lebih..dgn sesatnya lagi la dan memacam lagi hehehehe kesia driver tak leh harapkan pada core pilot, sebab memang tak tau jalan kat sini..kalau jalan kat KD tu or ke opis tu tau la hehehehe

Makan kat Anjung,Serdang. Pastu balik rumah..sampai 3 lebih...lepak2 kat rumah. dan tak sangka sangat si Aina ajak p tido kat rumah dia mlm tu...demi tak menghampakan, lepas asar g kajang, hentian kajang, pasar malam bandar baru bangi, dan destinasi seterusnya..sg ramal!!!

Ahad..

Sampai rumah pkl 9am...
Kuar semula dgn dia pkl 12pm...ke Pertama dan Sogo...
* tak sangka sangat leh jumpa kawan baik dia masa dalam LRT....keciknya dunia!!!
Balik rumah pkl 3pm...
Pastu buat keje sikit....main game...sampai 6 lebih..hehehe

Alhamdulillah masa memang terisi tanpa rasa boring minggu ni...
Nampaknya masa akan lebih terisi tak lama lagi...hehehe supriseeeeeeeee............


till meet again...

adios..
wassalam

2 comments:

Murni Ibrahim said...

heheheheh ape yek xtvt yg akan dtg tu ...wonder gak

wardah said...

antara aktiviti yg dah difikirkan seorang diri..berdua...dan bertiga berempat ialah..
1-balik KD(kuala Dipang)
2-g jogging
3-g berkelah kat memana
4-g jenjalan...
5-g merapatkan silaturrahim..jumpa kawan2 lama
6-g konvoi ke utara,timur dan selatan hehehehe