Wednesday, September 06, 2006

Alhamdulillah...26 ogos...




Tarikh 26 Ogos lepas memang tak leh nak dilupakan sampai bebila..hehehe satu lembaran sejarah la katakan.

Alhamdulillah akhirnya Allah dah bukakan hatinya untuk bertemu dengan keluarga sy...walaupun membincangkan soal masa depan bukan merupakan tajuk utama yg diutarakan kerana sesi perkenalan merupakan agenda utama. Really thanks to Ms Aina, kerana sudi menghantar ke Sate Kajang...and to Ms Murni kerana tak habis2 menyakat sy di rumah dan di dalam kelas. Yang paling kelakar, macam kita pulak nak jumpa mak mertua sebab seram sejuk tangan tu toksah nak cakap la....tak percaya tanya la Aina dan Murni. Diorang sebagai saksi...menyaksikan kegelabahan diri ini. Dan diorang jugakla yg tak penat2 menyakat....kena bg award kat diorang ni hehehehe anyway thanks!!!

Alhamdulillah segalanya berjalan lancar...dan misi utama nak kenalkan dia dengan mak ayah dah tercapai. Namun, dapat rasakan kegelabahan hati dia..apataknya 3 buah kereta dtg menyerang. Dahtu, 8 orang dewasa dan 2 orang kanak2 turut serta...hehehehe sape tak gelabah kak oiii!! huhuhu

Terima kasih jugak kat dia sebab berjaya berlagak biasa dan menjadi diri dia....thanks!!!

Terima kasih jugak sebab dia dah banyak berubah selepas bertemu dgn family sy hari tu..mungkin dia tak perasan...tp, bg orang yg mengalaminya teramatlah perasan akan perubahan ketara itu..alhamdulillah perubahan ke arah yg lebih positif.


wassalam..


Note : thanks ya Allah...Ya Allah..engkau permudahkanla segala urusan kami...ameen!!

3 comments:

Murni Ibrahim said...

huhuhuh hahahahah hihhiii tu je yg mampu sy gelakkan..

farwyna faroque said...

ehem ehem, along..yang baju kuning tu ke?hehe..

wardah said...

a'a yang sebelah along tu la hehehe