Tuesday, February 21, 2012

22 tahun...



Alkisah.....sebenarnya cerita ni berlaku pada 14/2/2012 lepas. Kiranya, cerita dah basi la...hehe sebenarnya post ni dah duk dlm draft lama. Cuma, baru nak taip...teringat ada kerja perlu diselesaikan. Semenjak dua menjak ni...kerja memang berlambak-lambak. Kalau nak cerita, sampai pencen pun tak habis hehe....

Berbalik pada tujuan artikel ni di post. Ok, pada tarikh 14/2/2012 tu saya ada appointment dengan pakar di Hospital Putrajaya. Seperti biasa, ambik nombor...daftar...tunggu turn dan...jumpa la doktor. Yang bestnya....ni bahagian paling best. Ada sorang doktor (rasanya doktor pelatih) di dalam bilik pakar tu...doktor pelatih tu senyum kat saya dan bertanya..'umur berapa?' saya terkejut gak...dan jawab..'cubalah teka'. Doktor tu cakap....'22'...rasa nak pecah perut....dan macam kelakar lak...terima kasih...sebab menyedari usia rahsia saya!!!!

Itulah ceritanya....apapun, terima kasih doc!!!

Nota : nampak je muda...hakikatnya....hehehe

5 comments:

norulaina said...

haa.. mula la tu.. Allah uji awak tu.. :)

wardah said...

ye...tak nak bagi riak la tu...tp kan...nak buat mcm mana...orang yang menilai hehehe..walau hakikat sedar diri dah tua!!:D

mama said...

hakikatnya tak muda.... hehehehe

wardah said...

cerita bab hakikat tu...mmg betul la hehehe

Liza @ Adzriel AB said...

sukanya dia... hee... hakikatnya... haa..ha.. gelak jap.