Thursday, April 08, 2010

Aduh..lamanya tak update!

Alahai..lamanya tak update. Baru nak mula menaip...teringat ada kerja kena selesaikan. Maaf...kepada sahabat-sabahat yang mungkin ternanti2 cerita terkini dari blog ini. Sebetulnya, saya memang sibuk kebelakangan ni. Tiada masa santai seperti sebelum ni, berurusan dengan J*** memang memenatkan saya dan team. Tak percaya? sila tanya ejan atau zahid ;) Di tambah pula dengan big boss yang 'baik' dan mempunyai pegangan yang 'tiada apa yang mustahil' memang kekadang menggeramkan!!! Betul!!!

Kehadiran ke pejabat pada bulan lepas memang amat menghampakan..kesibukan kena turun kat site hampir setiap hari...memang memenatkan!!!..maaf ye kawan-kawan yang mungkin menantikan saya online di gmail atau ym. Tak sempat!! Kalau online pun..sekadar invisible...tak mampu nak melayan sahabat-sahabat yang ada menegur...

Hmm...minggu lepas sempat pulang ke kampung menziarah tok dan tok wan Asyraf. Alhamdulillah mereka semua sihat. Dan gembira sangat menatap wajah cucu mereka. Sekarang ni, kami tengah cari masa untuk pulang ke KD pula. Ya Allah tak tau la bila....Note : keje ni..sampai bebila tak habis!!

0 comments: