Thursday, February 26, 2009

Sekarang...


Sekarang ni..selalunya rasa lapar...makan pun nak kena banyak hehehe (nasi tambah ye makcik hehehehe)
Sekarang ni..selalu je rasa tak cukup tidur....anak tidur baru kita leh tidur...kalau dia tak tidur...sama-samala keje shift huhuhu
Sekarang ni....selalu sangat kelam kabut....itu nak capai itu nak ambik...semua nak kena cepat buat keje masa dia tido.
Sekarang ni...memang cepat penat...tambahan pulak dah mula keje...
Sekarang ni...memang kena sabar banyak-banyak...perangai bebudak ni memacam...kalau tak sabarrrrr...huhuhuhu
Sekarang ni...asyraf dah ada kawan...hehehehe



Note : Kalau nak jumpa baby yang suka lawan mata tak nak tdo..kenala dtg rumah hehehehehe

2 comments:

Farwina Faroque said...

dia suke watshif malam ke?
tipsnye..siang2 kejut dia..jgn kasi dia tido sangat..it works, really!

wardah said...

skrg ni Asyraf dah ok, tiap malam mesti tido..cuma, lewat la dia tdo. Pkl 2 pagi ke hehehe

Kalau tak nak bg dia tdo siang, dia tak nangis takpe gak..kalau nangis huhuhu better dia tdo dr kita tak leh buat keje lain kan????